Wellness

Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovi- tom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2. Na raspolaganju su vam unutarnji i vanjski panoramski bazen te cetiri unutarnja i tri vanjska masažna bazena s vodenim sjedali- ma i vodenim ležajevima. Potražite svoj unutarnji mir u Zemlji sauna Varinia, gdje su vam na raspolaganju rimska, finska, turska i infracrvena sauna. Nakon saune prepustite se tetošenju oblozima i pilinzima te knajpanjem i vrtloženjem zraka. U povijesnom dijelu vodenih nimfa ocistite se od svakodnev- nih briga u cetiri autenticne kamene kupelji iz rimskih vremena i šest suvremenih kupelji za opuštanje udvoje te pomocu ljekovitih izvora ojacajte imunosni sustav i vratite pozitivnu životnu energiju. Kod masaža i njega prepustite se opojnim etericnim uljima i dodirima koji vracaju snagu i zdravlje. Nudimo vam jedinstve- ne kucne masaže i cjelovite doživljaje za maženje svih osjetila. Osim unutarnje, pomažemo vam i u njezi vanjske ljepote. Priuštite si cjelovitu njegu lica i tijela (manikuru, pedikuru, depilaciju i anticelulitnu terapiju) u kozmetickom centru. Na raspolaganju su vam i frizerski salon i solarij. Za one koji žele očuvati svoju sportsku kondiciju na raspolaganju je fitness-centar Spartakus. Ako želite dodatno oživljavanje duha i razgibavanje tijela, možete sudjelovati u vježbama joge na energetskim točkama. Preporučujemo vam još mnogobrojne programe opuštanja koji pomažu uspostaviti harmoničnu ravnotežu tijela i duha, rasterecuju vas i jacaju vam zdravlje.

Bazeni

Iskoristite blagotvorne učinke termalne vode. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovitom termalnom vodom.

Saune

Potražite svoj unutarnji mir u Zemlji sauna Varinia, gdje su vam na raspolaganju rimska, finska, turska i infracrvena sauna. Nakon saune prepustite se tetošenju oblozima i pilinzima te knajpanjem i vrtloženjem zraka.

Masaže i njege

Prepustite se opojnim eteričnim uljima i dodirima koji vračaju snagu i zdravlje. Nudimo vam jedinstvene kućne masaže i cjelovite doživljaje za maženje svih osjetila.

Kupelji vodenih nimfa u Rimskim Termama

U Rimskim termama je ponovno oživio hram u kojem kraljuju nimfe, nazvan Povijesni prostor vodenih nimfa. Povijesni prostor vodenih nimfa daje povijesni pečat i mističan čar, a povezan je uz povijest najstarijih termi u Sloveniji.