Sobe

Sofijin dvor ****

Hotel Sofijin dvor **** je opremljen u klasičnom stilu bezvremenske elegancije. Nudi 43 luksuzno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te hotelska apartmana.

Sve sobe opremljene su LCD televizorom, telefonom, miniba- rom, sefom, klimatizacijskim uredajem i prikljuckom za internet.

Najraskošnije sobe imaju balkon ili terasu s kojih se prostire pogled na obližnja brda i rijeku Savinju te crkvicu Lurd.

Rimski dvor ****

Hotel se nalazi između Hotela Sofijin dvor i Hotela Zdraviliški dvor. Terasasto se spušta kao zeleni niz te stvara izvrsno okruženje za opuštanje i smišljanje novih ideja. Na raspolaganju vam je 68 dvokrevetnih soba i apartmana.

Sve sobe opremljene su kupaonicom (tuš), WC-om, LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klimatizacijskim uređajem i priključkom za internet.

Osam ekskluzivnih apartmana opremljeno je saunama, whirlpoolima i okruglim krevetima. Svaki od tih apartmana priča svoju priču koja proizlazi iz latinskog imenovanja ljekovitog bilja i voća iz okolice Rimskih Toplica.

Zdraviliški dvor ****

Hotel Zdraviliški dvor **** ima 76 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te apartmana za prikupljanje nove energije.

Sve sobe opremljene su kupaonicom (tuš ili kada), WC-om, LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klimatizacij-skim uredajem i prikljuckom za internet.

Na raspolaganju su i cetiri sobe prilagodene teško pokretnim osobama.